Skoči na vsebino

OZNANILA, 8. 8. 2021: 19. nedelja med letom

Pred nami je praznovanje največjega Marijinega praznika – Marijinega vnebovzetja. V soboto, 14. avgusta, na vigilijo praznika bo slovesna sv. maša ob 20. uri, po nje bo procesija z milostno podobo in svečkami. Slovesnost bo vodil p. Niko iz Kapele. Po slovesnosti bo bedenje in molitev pred Najsvetejšim do polnoči.

V nedeljo, na sam praznik, bodo sv. maše kakor običajno ob nedeljah. Slovesno mašo ob 10. uri bo vodil škof Jurij Bizjak. Marija Vnebovzeta nas vabi, da jo v teh dneh lepo počastimo in si ji priporočimo!

Po sv. maši si lahko v Frančiškovi dvorani ogledate razstavo Umetniki za Karitas. Izkupiček je namenjen za otroke v stiski. Hvala za Vašo velikodušnost.

Tudi Božja beseda nas v teh poletnih dneh vabi, da si odpočijemo telo in duha. Morda preživite kakšen dan oddiha tudi pri nas na Sveti Gori, kjer so nad restavracijo lepo obnovljene sobe ter lahko izkoristite tudi bone.

Bog povrni vsem, ki ste danes priromali na Sv. Goro, hvala za vaše molitve in darove. Naj vas vse spremlja Božji blagoslov in priprošnja Svetogorske Kraljice!