Skoči na vsebino

Oznanila, 25.10.2020

Dragi prijatelji Svete Gore!

Bazilika je odprta ves dan in ste povabljeni, da priromate k Svetogorski Materi Božji, kadar začutite, da vas kliče. Ko boste posamično vstopali v baziliko, boste morda imeli občutek samote, toda takoj, ko boste začeli moliti in se ozrli k Milostni podobi ter razmišljali o skrivnostih rožnega venca, boste začutili, da niste sami. Svetogorska Kraljica je tukaj na Gori in vas vedno pričakuje ter nas uči ljubezni v vsakdanjem življenju, da bomo drug drugemu blizu po molitvi in preko novih družbenih omrežij.

Možnost prejema zakramenta sv. spovedi in sv. obhajila je vsak dan med tednom ob 17.uri, ob nedeljah pa ob: 8., 10., 11.30 in 16. uri.

Poskrbimo za svojo in varnost vseh, zato si prosim ob vstopu v baziliko  razkužimo roke, nadenimo si zaščitno masko in ohranjajmo dva metra razdalje (to ne velja za družine in člane istega gospodinjstva).  Če imate znake okužbe dihal, kašljate ali imate povišano temperaturo, ostanite doma.

Frančiškovi bratje vsak dan mašujemo po Vaših namenih ter molimo za Vas in vse Vaše drage. Veseli bomo Vašega telefonskega klica 05 330 40 20 oz. 068 138 299 ali pa se oglasite po elektronskem sporočilu sveta.gora@rkc.si