Skoči na vsebino

Oddaja se v najem…

restavracija

Spoštovani!

Iščemo najemnika restavracije in bistroja s 450-letno tradicijo. Objekt se nahaja na turistično zelo privlačnem kraju, na Sveti Gori nad Novo Gorico.

Restavracija se nahaja v pritličju stavbe, ki je sezidana ob vznožju bazilike in ima tudi uraden naslov: Sveta Gora 1. Obsega prostor za večje skupine, pa tudi sobo za bolj intimno vzdušje, v celoti opremljeno kuhinjo, hodnik s sanitarijami, v kletnem prostoru pa sta še večji prostor za sprejeme, poroke, srečanja in manjši prostor z ustrezno opremljenim prostorom za seminarje in predavanja. Sanitarije so tudi v kleti. Ob restavraciji sta še bistro ter velika terasa.

Nad restavracijo je sedem na novo opremljenih sob, za od 2 do 4 osebe.

V neposredni bližini so številna parkirišča.

Zaradi svoje večstoletne tradicije ter izjemne lokacije s pogledom na Triglav in na morje je romarski kraj Sveta Gora zelo obiskana točka. Obiskujejo jo tako romarji kot tudi pohodniki in turisti z vsega sveta.

Gostinski lokal je v celoti dovršeno opremljen in je primeren za takojšnji prevzem. O ceni najema se bomo pogovarjali samo z interesenti, ki bodo izkazali resen namen.

Vsi, ki ste zainteresirani, posredujte, prosimo, svojo vizijo in predloge (če bi želeli sooblikovati destinacijo v smeri evropske prestolnice kulture 2025) na elektronski naslov knavs.bogdan@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko 068 138 299.

Pripravljeni smo se dogovoriti za takojšen prevzem celotne stavbe.

 

p. Bogdan Knavs, predstojnik na Sveti Gori