Prenočišča

Sobe na Sveti Gori  se nahajajo v neposredni bližini bazilike nad restavracijo Kraljica.  s prekrasnim pogledom na celotno Goriško, vse do morja pa do Triglava. Z višine lahko občudujemo dolino Soče, Goriška Brda, Trnovsko Banjško planoto, Vipavsko dolino in ni ga popotnika, ki mu ob tej lepoti in razsežnosti ne bi zastal dih.

Izjemna lokacija gostom omogoča naravno klimo in še večjo prijetnost in povezanost z naravo. Sobe so svetle in prijetne za bivanje. S svojo popolno opremljenostjo gostom nudi pravi užitek sproščanja po raziskovanju in predajanju naravnim lepotam in izjemnemu miru, ki ga ta kraj ponuja. Bivanje v našem okolju vam zagotavlja kvalitetno preživet oddih in počitek.

Spoznajte sobe: Solkan, Soča, Sabotin, Banjšica, Grgar, Skalnica. Sobe imajo lastno kopalnico s tušem in fenom. V vsaki sobi lahko biva od 1 – 4 osebe saj imajo sobe poleg zakonskega ležišča tudi dodatne pograde. Skupno lahko sprejmemo z možnostjo dodatnih ležišč tudi večje skupine ljudi.

V restavraciji lahko pogostimo tudi večje skupine ljudi. Prostori so idealni za poroke, večja druženja ob raznih obletnicah in praznovanjih, podjetniška druženja in izobraževanja in seveda romanja. Pri nas lahko okusite pristne domače ali pa slavnostne menije in obenem tudi prespite. 

Sobe se oddaja od 14.00 na dan prihoda in do 10.00 na dan odhoda.

Telefon: +386 41 789 729

Email: restavracija.pks@gmail.com

S klikom na sliko sobe lahko opravite rezervacijo.