Skoči na vsebino

Prenočišča na Sveti Gori

Soba Grgar

Da bi se obiskovalci Svete Gore lahko tu zadržali dalj časa v hladu, miru in tišini, smo nad restavracijo obnovili in uredili več sob, svetlih in prijetnih za bivanje. Izvirno opremljene nudijo gostom udobje in budijo željo po raziskovanju, predajanju naravnim lepotam in izjemnemu miru, ki ga kraj ponuja. Bivanje v takšnem okolju zagotavlja odličen oddih in počitek za duha in telo, saj je Zdrav duh v zdravem telesu v teh časih še kako pomemben.

Sobe s pomenljivim imenom Solkan, Soča, Skalnica, Sabotin, Grgar, Banjšice pa še apartma za šest oseb in sobe s skupnimi ležišči za manj zahtevne goste v stavbi nekdanje žičnice nudijo prelep pogled v daljno okolico in dajejo vtis močne povezanosti med nebom in zemljo.

Restavracija na Sveti Gori že od ponovnega odprtja novembra 2015 stremi k skupnemu cilju – sprejeti gosta v ta prelepi vrh sredi primorskih dolin, slediti njegovim pričakovanjem in mu omogočiti veliko užitkov tudi v okusni hrani. Naša naloga je, da vas razvajamo s pristno domačo hrano, pripravljamo tudi slavnostne večerje in kosila za zaključene družbe, postrežemo poslovna kosila, mladoporočencem pa pripravimo posebno doživetje na njun izjemni dan.

 

Kontaktni podatki

Sveta Gora 1

5250 Solkan

+386 41 789 729

restavracija.pks@gmail.com