OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Dober športnik je tudi dober človek
hk_acroni.jpg

Hokejisti Acroni Jesenic so se včeraj z veseljem odzvali povabilu patra Bogdana Knavsa (na sliki s šalom HK Acroni Jesenice), predstojnika samostana na Sveti Gori in vnetega privrženca jeseniških hokejistov, ki je za železarje priredil veličasten sprejem, ki ga je začinili še z blagoslovom. Ob ogledu grobnice burbonov na Kostanjevici, predstavitev je pripravil pater David, in samostana na Sveti Gori, patru Bogdanu je bil v veliko pomoč še brat Ambrož, so bili hokejisti, strokovni štab in vodstvo kluba navdušeni, na ta način pa se patru še enkrat zahvaljujemo za lepo ponedeljkovo popoldne, v katerem je bilo slišali veliko lepih in spodbudnih besed. » Dober športnik je tudi dober človek,« je bila ena izmed patrovih misli, ki je železarje tudi blagoslovil.

Tekst in foto: Zoran Račič

Vir: HK Acroni Jesenice

Zadnja sprememba ( torek, 19. oktober 2010 )
Preberite več...
 
Po blagoslov na Sveto Goro

 

hokej.jpg 
Da imajo hokejisti Acroni Jesenic številne privržence po vsej Sloveniji je vsem dobro znano, med njimi najdemo povsem navadne ljudi, mladino, študente, uslužbence, gospodarstvenike, politike,… in tudi druge športnike. Morda malce nenavadno, a povsem resnično je tudi to, da je eden izmed največjih ljubiteljev in hkrati prijateljev železarjev pater Bogdan Knavs, predstojnik samostana na Sveti Gori. Pater Bogdan Knavs je doma iz Mošenj, a ga je službovanje popeljalo na Primorsko. Ker ima g. Knavs zavoljo oddaljenosti in službenih obveznosti manj časa za obisk tekem v dvorani Podmežakla, je železarje povabil na Sveto Goro nad Novo Gorico (682 metrov nadmorske višine), kjer jim bo v ponedeljek 18. 10. 2010 razkazal frančiškanski samostan in grobnico Burbonov v Kostanjevici pri Novi Gorici in jih hkrati blagoslovil pred nadaljevanjem lige EBEL.  

Pridružite se nam na Sveti Gori.

Vir: HK Acroni Jesenice 

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 18. oktober 2010 )
 
Bosna 3.del

V BOSNI SMO IGRALI TUDI NOGOMET

bosna_nogomet_1.jpg

Sobotno popoldne je bilo namenjeno razvedrilu, v glavnem nogometu. Slovenci smo okrepili nogometno ekipo novincev iz Humca in skupaj smo se dobro odrezali.  

Zadnja sprememba ( nedelja, 17. oktober 2010 )
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Naprej > Konec >>

Rezultati 777 - 784 od 843