OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA NA 3. POSTNO nedeljo, 19. 03. 2017
OZNANILA NA 3. POSTNO nedeljo, 19. 03. 2017

Vse postne nedelje in tudi na današnjo, bo popoldne ob 14.30 s Prevala krenil Križev pot. Vabljeni k premišljevanju Jezusovega trpljenja.

V soboto, 25. marca bomo obhajali slovesni praznik GOSPODOVEGA OZNANJENJA MARIJI. Sv. maše bodo ob 8., 10. in 17. uri.

Prihodnjo nedeljo bodo sv. mašo ob 16. uri oblikovali sodelavci Karitas. 

Po sv. maši bo Rotary klub iz Nove Gorice našemu samostanu v uporabo predal nov DEFIBRILATOR, ki bo nameščen pred našo restavracijo pri Kraljici Svetogorski. Potekala bo tudi kratka predstavitev kako aparat deluje. Dobrodošli!

V mesecu aprilu bo na Sveti Gori potekala že 12. razstava velikonočnih pirhov. Če bi želeli sodelovati na razstavi s svojimi izdelki (sodelujejo lahko tudi otroci s svojimi risbami), si na naši spletni strani oglejte vabilo, ali pa se osebno oglasite v zakristiji ali pri vhodu v samostan. Hvala.

Vsak dan razen nedelje in praznikov, bratje frančiškani v kapeli prikazanja ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Pri izhodu iz bazilike vzemite in preberite revijo Svetogorska Kraljica.

 
< Nazaj   Naprej >