OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na 26. NEDELJO med letom, 30. 09. 2018
OZNANILA na 26. NEDELJO med letom, 30. 09. 2018

V sredo, 3. oktobra po večerni sv. maši ob 17. uri, se bomo v pomenljivem obredu imenovanem TRANSITUS, spomnili blažene smrti sv. Frančiška Asiškega. Vabljeni!

V petek, 7. oktobra bo PRVI PETEK. Po sv. maši ob 17. uri bomo v kapeli prikazanja izpostavili Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih zmožnostih udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 7. uri zjutraj.

Prihodnja nedelja bo prva v mesecu zato bomo ob 15. uri pred Najsvetejšim molili za duhovno in moralno prenovo slovenskega naroda. Dobrodošli pri skupni molitvi.

Vabljeni na 6. dobrodelni koncert »GORIŠKA DLAN«, ki bo v petek, 12. oktobra 2018 v Novi Gorici v športni dvorani Osnovne šole Milojke Štrukelj s pričetkom ob 19. uri. Organizira ga Goriška Karitas.

Vsak dan razen nedelje in praznikov bratje frančiškani v baziliki Kraljice Svetogorske ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske. Na voljo je nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite.

Svoja vrata ima odprta MARIJANSKI MUZEJ. Tudi tam ste dobrodošli.

 
< Nazaj   Naprej >