OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na 19. NEDELJO med letom, 12. 08. 2018
OZNANILA na 19. NEDELJO med letom, 12. 08. 2018

V torek, 14. avgusta, na predvečer praznika Marijinega vnebovzetja, bo ob 20. uri slovesna sv. maša, ki jo bo daroval novomašnik ANDREJ PENKO. Po njej bo procesija z milostno podobo Kraljice Svetogorske. Lepo vabljeni. Po slovesnosti bo bazilika ostala odprta vso noč. Izpostavljeno bo Najsvetejše. Jezus in Marija bosta vesela vašega nočnega obiska.

V sredo, na praznik Marijinega vnebovzetja, bodo sv. maše po nedeljskem urniku ob 8., 10., 11.30 in 16. uri. Ob 10. uri bo sv. mašo daroval koprski škof dr. JURIJ BIZJAK. Pri vseh sv. mašah bomo obnovili posvetitev Materi Božji.

V Frančiškovi dvorani si lahko ogledate prodajno razstavo likovnih del, ki so nastala v 23. mednarodni likovni koloniji UMETNIKI ZA KARITAS. Geslo kolonije in razstave je »Ljubezen je …«. Izkupiček posvojenih likovnih del bo namenjen družinam v stiski. Vabljeni.

Vsak dan razen nedelje in praznikov bratje frančiškani v baziliki Kraljice Svetogorske ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske. 

Na voljo je nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite.

Svoja vrata ima odprta MARIJANSKI MUZEJ. Tudi tam ste dobrodošli.

 
< Nazaj   Naprej >