OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov
RAZSTAVA SLIK SLEPIH IN SLABOVIDNIH USTVARJALCEV

 

Sv. Gora, bazilika Kraljice Svetogorske - Frančiškova dvorana

sobota, 26. maj in nedelja, 27. maj 2018


Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica  vabi na Sv. Goro pri Novi Gorici na razstavo slik slepih in slabovidnih ustvarjalcev. Razstava bo na ogled v Frančiškovi dvorani bazilike Kraljice Svetogorske 26. in 27. maja 2018.

Odprtje razstave bo v soboto, 26. maja 2018, po zaključeni zahvalni sveti maši ob 9. zahvalnem dnevu slepih in slabovidnih Slovenije, ki jo bo daroval koprski škof msgr. Jurij Bizjak in se bo začela ob 11.00 uri.

Pri maši in na odprtju razstave bo sodelovala Vokalna skupina Vinika pod vodstvom Franke Žgavec in ob spremljavi organistke Mirjam Furlan.

Razstava bo na ogled oba dneva - v soboto, 26. maja, med 10.00 in 18.00 uro ter v nedeljo, 27. maja, med 9.00 in 18.00 uro - obsega pa izbor del slepih in slabovidnih ustvarjalcev, ki so v zadnjem desetletju nastala na likovnih kolonijah. V letošnjem letu namreč Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica praznuje 70-letnico delovanja ter 10-letnico likovnih kolonij za slepe in slabovidne.

Vabljeni!

Več informacij: 041 485 430, E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  


vabilo_slike_slabovidnih.jpeg 

 

Slike društvo tudi prodaja. Z nakupom slike prispevate sredstva za izvajanje programov rehabilitacije slepih in slabovidnih oseb v lokalnem in širšem okolju ter za delovanje društva

 
< Nazaj   Naprej >