OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na nedeljo SVETE DRUŽINE, 31. 12. 2017
OZNANILA na nedeljo SVETE DRUŽINE, 31. 12. 2017

Jutri, v ponedeljek 1. januarja 2018, bodo sv. maše po nedeljskem urniku. Ob 8., 10. in 11.30 dopoldne in popoldne ob 16. uri. Popoldansko sv. mašo bo daroval upokojeni koprski škof msgr. METOD PIRIH.

V petek, 5. januarja bo PRVI PETEK. Po sv. maši ob 17. uri bomo v kapeli prikazanja izpostavili Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih zmožnostih udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 8. uri zjutraj.

V soboto, 6. januarja je slovesni praznik Gospodovega razglašenja. Sv. maše bodo ob 8. in 10. uri dopoldne in popoldne ob 17. uri.

V prostorih Frančiškove dvorane si lahko ogledate že 16. razstavo jaslic. Razstava bo na ogled do 7. januarja 2018. Vljudno vabljeni.

Vsak dan razen nedelje in praznikov bratje frančiškani v kapeli prikazanja ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske in zgoščenko s slovesnosti ob 300-letnici kronanja Milostne podobe.

Pri izhodu iz bazilike vaš čaka nova številka revije Svetogorska Kraljica. Vzemite jo in preberite.

 
< Nazaj   Naprej >