OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na 30. NEDELJO med letom, 29. 10. 2017
OZNANILA na 30. NEDELJO med letom, 29. 10. 2017

Danes ob 16. uri, bo v baziliki Kraljice Svetogorske potekalo diakonsko posvečenje ANDREJA PENKA iz župnije Ubeljsko in GAŠPERJA NAGLOSTA iz župnije Vipava, ki ga bo podeljeval koprski škof dr. JURIJ BIZJAK. Vabljeni k slovesnosti.  

V sredo bo slovesni in zapovedan praznik VSEH SVETIH. Sv. maše bodo po nedeljskem urniku ob 8., 10.,11.30  in 16. uri. Ob 15. uri bomo v baziliki pričeli z molitvami za naše drage rajne in potem v sprevodu odšli na pokopališče. Sledila bo sv. maša ob 16. uri. Po njej pa bomo z molitvami nadaljevali. 

Od 2. novembra naprej bo popoldanska sv. maša ob 17. uri ter molitve rožnega venca, litanij in večernic ob 17.45 potekala v kapeli prikazanja. Dobrodošli pri skupni molitvi.

V petek, 3. novembra bo PRVI PETEK. Po sv. maši ob 17. uri bomo v kapeli prikazanja izpostavili Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih zmožnostih udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 7. uri zjutraj.

Prihodnja nedelja bo prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske in zgoščenko s slovesnosti ob 300-letnici kronanja Milostne podobe. 

Pri izhodu iz bazilike vaš čaka revija SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. 

Dobrodošli ste tudi v MARIJANSKEM MUZEJU, ki bo odprt samo še to nedeljo.

 
< Nazaj   Naprej >