OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na 22. NEDELJO med letom, 03. 09. 2017
OZNANILA na 22. NEDELJO med letom, 03. 09. 2017

Ob krajevnem prazniku Solkana Vas danes ob 17. uri, vabimo na KONCERT sakralne glasbe, ki bo potekal v baziliki Kraljice Svetogorske. 

V petek, 8. septembra je praznik MARIJINEGA ROJSTVA-MALI ŠMAREN. Sv. maše bodo ob 8., 10. in 17. uri. 

V soboto, 9. septembra, bo na Sveti Gori potekal molitveni dan za nove duhovne poklice.  Ob 8. uri  se bo na Prevalu pričel Križev pot. Ob 9.30 bo v cerkvi  potekala molitvena ura. Ob 10.30 bo sveta maša.

Iskreno vabljeni, da se udeležite molitve za nove duhovne poklice.

V Frančiškovi dvorani si lahko ogledate prodajno razstavo likovnih del, ki so nastala v 22. mednarodni likovni koloniji UMETNIKI ZA KARITAS. Geslo kolonije in razstave je »Pogum vse ljudstvo v deželi, govori Gospod«. Izkupiček posvojenih likovnih del bo namenjen ljudem v stiski.

Vsak dan razen nedelje in praznikov bratje frančiškani v baziliki ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam novo knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske in zgoščenko s slovesnosti ob 300-letnici kronanja Milostne podobe. 

Pri izhodu iz bazilike vaš čaka nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. 

Dobrodošli ste tudi v MARIJANSKEM MUZEJU.

 
< Nazaj   Naprej >