OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila arrow OZNANILA na 21. NEDELJO med letom, 27. 08. 2017
OZNANILA na 21. NEDELJO med letom, 27. 08. 2017

V petek, 1. septembra bo PRVI PETEK. Po sv. maši ob 17. uri bomo v baziliki izpostavili Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih močeh udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 7. uri zjutraj.

Ob krajevnem prazniku Solkana Vas prihodnjo  nedeljo, 3. septembra ob 17. uri, vabimo na KONCERT sakralne glasbe, ki bo potekal v baziliki Kraljice Svetogorske. Vstopnine ne bo, lahko pa boste oddali prostovoljni prispevek za pleskanje svetogorske bazilike.

Prihodnja nedelja bo prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Dobrodošli pri skupni molitvi.

V Frančiškovi dvorani si lahko ogledate prodajno razstavo likovnih del, ki so nastala v 22. mednarodni likovni koloniji UMETNIKI ZA KARITAS. Geslo kolonije in razstave je »Pogum vse ljudstvo v deželi, govori Gospod«. Izkupiček posvojenih likovnih del bo namenjen ljudem v stiski.

Vsak dan razen nedelje in praznikov bratje frančiškani v baziliki ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Priporočamo vam novo knjižico DEVETDNEVNICA na čast Kraljice Svetogorske in zgoščenko s slovesnosti ob 300-letnici kronanja Milostne podobe, na kateri je glasba in pridiga gospoda nuncija. 

Pri izhodu iz bazilike vaš čaka nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. 

Dobrodošli ste tudi v MARIJANSKEM MUZEJU.

 
< Nazaj   Naprej >