OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila
Oznanila
26. nedelja med letom, 29. 9. 2013

Danes godujeta frančiškanska patra Mihael in Rafael. Bog ju živi in še naprej veliko zdravja in bogatega služenja Gospodu in romarjem!

V torek, 1. oktobra pričnemo rožnovenski mesec oktober. Na Sveti Gori bomo v cerkvi molili molitev Rožnega venca vsak dan razen nedelje ob 17.45. Vabljeni tudi vi, da v krogu svoje družine zmolite vsaj kakšno desetko.

V četrtek, 3. oktobra po večerni sv. maši ob 17. uri, se bomo v pomenljivem obredu imenovanem TRANSITUS, spomnili blažene smrti sv. Frančiška Asiškega. Iskreno vabljeni!

V petek, 4. oktobra bo PRVI PETEK. Po sv. maši ob 17. uri bomo v kapeli prikazanja izpostavili Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih zmožnostih udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 7. uri zjutraj.

Prihodnja nedelja bo prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.

Spremenili smo uro molitve za duhovne poklice. Molitev je vsako tretjo nedeljo ob 15. uri.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Pri izhodu iz cerkve je na voljo revija SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. 

 

 
23. nedelja med letom, 8.9.2013
V soboto, 14. septembra 2013, bo na Sveti Gori potekal molitveni dan za nove duhovne poklice.  Ob 8. uri  se bo na Prevalu pričel Križev pot. Ob 9.30 bo v kapeli prikazanja srečanje otrok in mašnih strežnikov. V cerkvi se bo istočasno pričela molitvena ura. Ob 10.30 bo sv. mašo daroval koprski škof dr. Jurij Bizjak. Ob 13. uri bo polurni koncert mladinskega zbora, nato pa še litanije Matere Božje in blagoslov.
Iskreno vabljeni, da se udeležite molitve za nove duhovne poklice.


Prihodnja nedelja, 15. septembra, bo tretja v mesecu. Popoldne ob 15. uri bomo pred Najsvetejšim molili za nove duhovniške, redovniške in misijonske poklice. Lepo vabljeni.
Vsak duhovni poklic je potrebno izprositi z molitvijo, zato radi molimo v ta namen.


Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Pri izhodu iz cerkve je na voljo nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. 
 
21. nedelja med letom, 25.8.2013
Prihodnja nedelja bo prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.
 
 
Ob krajevnem prazniku Solkana Vas prihodnjo  nedeljo, 1. septembra 2013 ob 17. uri, vabimo na KONCERT sakralne glasbe, ki bo potekal v svetogorski baziliki. Vstopnine ne bo, lahko pa boste oddali prostovoljni prispevek za potrebe svetogorske bazilike.
 
 
Na voljo je nova številka revije SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite.
 
-          Vsak dan (razen nedelje) bratje molijo v baziliki rožni venec ob 17h45, potem pa zmolijo še večernice.
 
<< Začni < Nazaj 31 32 33 34 35 Naprej > Konec >>

Rezultati 307 - 309 od 309