OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
You are here: Domov arrow Oznanila
Oznanila
OZNANILA NA NEDELJO JEZUSA KRISTUS, KRALJA VESOLJSTVA, 24. 11. 2013

Prihodnja nedelja bo že 1. adventna, ko bomo pričeli z duhovno pripravo na Božične praznike. Povabljeni smo k bolj poglobljeni molitvi ter s tem povezanosti z Jezusom. Radi vzemimo v roke knjigo vseh knjig Sveto pismo. In ne pozabimo na dobrodelnost. Lepota praznikov je odvisna tudi od naše priprave nanje.

Prihodnja nedelja bo tudi prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili pred Najsvetejšim za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.

Vsak dan razen nedelje, bratje, ki živimo na Sveti Gori v kapeli prikazanja ob 17.45 molimo rožni venec, litanije in večernice. Veseli bomo vsakega, ki se nam bo pri molitvi pridružil.

Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti.

 
OZNANILA na 33. NEDELJO med letom, 17. 11. 2013

Danes je tretja nedelja v mesecu zato bomo popoldne ob 15. uri pred Najsvetejšim molili za nove duhovniške, redovniške in misijonarske poklice. Lepo vabljeni.


Teden, ki je pred nami je zaznamovan z mislijo in molitvijo za vse skupine ljudi, ki so povezani z zaporom. Letošnja rdeča nit je: »STATI V LUČI«. Stati v luči pomeni, da iz vere prejemam hrano za svoje vsakdanje življenje in da se to pozna že na mojem obrazu.
Vsi smo povabljeni, da se naravnamo proti luči in v njej vztrajamo.


Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti.

 
OZNANILA na 32. NEDELJO med letom, 10. 11. 2013

Prihodnja nedelja bo tretja v mesecu zato bomo popoldne ob 15. uri pred Najsvetejšim molili za nove duhovniške, redovniške in misijonarske poklice. Lepo vabljeni.


Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti.

 

 

 
OZNANILA na 31. NEDELJO med letom - ZAHVALNA, 03. 11. 2013
FRANČIŠKOVI BRATJE, ki delujemo na Sveti Gori se danes še posebej zahvaljujemo Božji ljubezni, ki jo okušamo tudi po dobrotnikih samostana in cerkve, po zvestih sodelavcih, po skritih molivcih, po vseh, ki na tak ali drugačen način kažete, da ste naši sopotniki. Še posebna zahvala pa velja Vsem, ki si od svojega odtegujete, da darujete za potrebe samostana in cerkve. Bog, ki vidi na skrivno, naj Vam bo bogat plačnik.


Danes je prva nedelja v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri pred Najsvetejšim molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.


Od jutri naprej bo popoldanska sv. maša ob 17. uri v kapeli prikazanja.


Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti.
 
OZNANILA na 30. NEDELJO med letom, 27. 10. 2013
V petek bo slovesni in zapovedan praznik VSEH SVETIH. Sv. maše bodo po nedeljskem urniku ob 8., 10. in 11.30  in popoldne ob 16. uri. Ob 15. uri bodo molitve v cerkvi in potem sprevod na pokopališče. Sledila bo sv. maša ob 16. uri. Po njej pa bomo nadaljevali z molitvami za naše rajne. In ker bo ta dan tudi PRVI PETEK bomo po molitvah izpostavili v kapeli prikazanja Najsvetejše v celonočno češčenje. Vabljeni, da se po svojih zmožnostih udeležite nočne molitve, ki jo bomo zaključili s sobotno sv. mašo ob 7. uri zjutraj.


Od 4. novembra naprej bo popoldanska sv. maša ob 17. uri v kapeli prikazanja.


Prihodnja nedelja bo prva v mesecu, zato bomo popoldne ob 15. uri molili za duhovno in moralno prenovo Slovenskega naroda. Lepo vabljeni.


 Pri vhodu v samostan lahko darujte za sv. maše ali pa se oskrbite s svečami in drugimi nabožnimi predmeti. Pri izhodu iz cerkve je na voljo revija SVETOGORSKA KRALJICA. Vzemite jo in preberite. Če vam čas dopušča, si lahko ogledate tudi Marijanski muzej.
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 25 Naprej > Konec >>

Rezultati 208 - 216 od 218